radyobir
radyobir

Oyuncu koçuyla hazırlanıyor

Zehra Yılmaz, başrolleri Keremcem (Ali) ve Özgü Kaya'nın (Sevda) paylaştığı "Ali ve Sevda" dizisine oyuncu koçuyla hazırlanıyor. Başarılı yıldızı Tuğçe rolüne usta isim Süeda Çil hazırlıyor.

06 Nisan 2019 15:14 | Kategori: Magazin

Güzel yıldız, yeni rolü için çok heyecanlı: "Tuğçe, Sevda’nın en yakın arkadaşı, hatta tek arkadaşı. Birbirlerine çok benziyorlar ama benzerliklerinin yanı sıra zıtlıkları da var. Bu zıtlıklar da aralarında bazı çatışmalara sebep olacak. Tuğçe, Sevda’yı çok seviyor ama kıskandığı şeyler de var. Bunları hikaye içerisinde göreceğiz. ‘Ali ve Sevda’ projesini de canlandırdığım karakteri de çok sevdim. Seyircinin de çok seveceğinden eminim. Dizinin başlayacağı günü iple çekiyorum.”

BURAK SERDAR ŞANAL DA "ALİ VE SEVDA” DİZİSİNDE

"Ali ve Sevda” dizisiyle seyirci karşısına çıkacak bir başka başarılı isim de Burak Serdar Şanal. Yakışıklı oyuncu dizide Ali’nin (Keremcem) "Pilot” lakaplı kayıp kardeşi Süleyman'ı canlandıracak. Karizmatik, gözükara ve dengesiz bir adam olan ve uçak alma hayalleri kuran Süleyman, eczacı Duygu Selvi'yle (Sebahat Kumaş) aşk yaşayacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI