radyobir
radyobir

Ozan'ın fiyatı 30 milyon!..

Galatasaray'ın transfer gündeminde çok sayıda isim var. Tolgay Arslan için temaslar sürüyor. Manuel Fernandes açık kapı bıraktı. Fabregas ismi gündeme bomba gibi düştü. Wagner ve Manuel Fernandes iddiaları ise yalanlandı. Forvet için Burak Yılmaz ve Seleznyov isimleri gündeme gelirken stoper için Mangala gündemde. Ozan Kabak için 30 milyon euro'luk çıkış maddesi geliyor.

23 Kasım 2018 11:58 | Kategori:

Galatasaray 18 yaşındaki stoper Ozan Kabak'a hem iyi bir zam yapmayı planlıyor hem de sözleşmesine "30 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesini ekliyor. Buna göre; Ozan Kabak'ın çıkış maddesi olarak sözleşmesine 30 milyon Euro yazılacağı öğrenildi. Herhangi bir kulübün bu rakamı yatırıp genç futbolcuyu kadrosuna katması halinde bu Türkiye'den yurt dışına yapılmış en yüksek rakamlı transfer olarak tarihe geçecek.

Tolgay Arslan hamlesi

Şenol Güneş'in kadro dışı bıraktığı Tolgay Arslan için Galatasaray devrede. Disiplinsiz davranışları nedeniyle Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Tolgay'ın adı bir kez daha Galatasaray'la anılıyor. Fanatik'in haberine göre, Fatih Terim, yönetime Tolgay'ın alınması talebinde bulundu. Cimbom'un amacı, 28 yaşındaki orta saha oyuncusunu devre arasında kiralamak ve sezon sonunda uygun bir bonservis bedeli karşılığında satın almak.

Fernandes'ten açık kapı

Lokomotiv Moskova'da forma giyen Manuel Fernandes, ocak ayında sarı- kırmızılı takıma transfer olacağı iddialarıyla ilgili flaş bir açıklama yaptı. Radyospor'da Özgür Sancar'a konuşan Portekizli yıldız oyuncu, "Ocak ayında ne olacağıyla ilgili şu an bir gelişme yok. Dolayısıyla şu an için söylenebilecek bir şey de bulunmuyor" ifadesini kullandı. Galatasaray'la ilgili iddiaları reddetmedi.

Burak Yılmaz geliyor

Galatasaray'ın sezon başında gündeme gelen ancak Çin kulübü ile sorun yaşanmaması için transferi gerçekleşmeyen Modeste'nin Köln'e imza atmasının ardından rotasını eski gözağrısı Burak Yılmaz'a çevirdiği ortaya çıktı. Galatasaray'ın Trabzon'dan 2.1 milyon euroluk alacağına karşılık bonservisini alması halinde Burak Yılmaz'a yıllık 3 milyon euro verecek. Trabzon'a 1.5 milyon euro bonservis ödenirse Burak'a senelik 2.5 milyon euro ödenecek.

Fabregas bombası

Galatasaray'ın, sezon sonunda Chelsea ile sözleşmesi sona erecek olan Cesc Fabregas ile ilgilendiği iddia edildi. 2019 yazında sözleşmesi sona erecek olan İspanyol yıldızın adı Milan'la da anılıyor. Chelsea'de forma giyen İspanyalı Cesc Fabregas için Galatasaray’ın ardından Fenerbahçe de devreye girdi. Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli yıldız ismin menajerini aradı. 31 yaşındaki İspanyol yıldıza imza parası da teklif eden Fenerbahçe şimdiden bir adım öne geçti.

Stopere Mangala

Ara transfer döneminde kadrosuna takviye yapmasına kesin gözüyle bakılan Galatasaray, Premier Lig ekiplerinden Manchester City'de top koşturan Eliaquim Mangala'yı yakın takibe aldı. Sezon başında Pep Guardiola'nın takımda düşünmediği Mangala gelen transfer tekliflerini kabul etmeyince mecburen takımda kalmıştı. Bu sezon hiçbir resmi maçta forma giyemeyen 27 yaşındaki stoperle ilgili Fatih Terim'den olumlu geri dönüş olursa devre arasında teklif yapılacak.

Seferovic iddiası

Portekiz basını, Galatasaray'ın ocak ayında Haris Seferovic'i transfer etmek için girişimlere başladığını okuyucularına duyurdu. Türkiye'den büyük takımlar Seferovic için yoklama yapıyor... İsviçre'nin Belçika'yı 5-2 yendiği maçta hattrick yaparken, birçok takımın da dikkatini çekti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI