radyobir
radyobir

Ozan'la evlenebiliriz

Şarkıcı Hera Aslan, önceki gece Fine Bomonti adlı mekanda sahneye çıktı. Aslan, sahne öncesi gazetecilerin sorularını cevapladı.

05 Kasım 2021 15:11 | Kategori: Magazin

Ozan Doğulu ile mutlu bir beraberliği olan ünlü şarkıcı, özel hayatı hakkında konuştu. Yakın zamanda bestesi Kenan Doğulu'ya ait şarkısına klip çekeceğini söyleyen Hera Aslan, "Kenan Doğulu bestesi olan şarkıya yeni klip çekeceğiz Çok heyecanlıyım. Kenan olsun, eşimde (Ozan Doğulu) bana her zaman çok destek oldular. Bana oldukları gibi tüm müzisyenler destek olmaya çalışıyorlar. Onların desteğini hissetmek bana güç veriyor." diye konuştu. "Ozan bey için 'Eşim' dediniz evlendiniz mi?" sorusuna "Yok evlenmedik ama ben kendisine 'Eşim' diyorum. Çünkü dört yıldır süren bir beraberliğimiz var. Sadece nikahımız yok. Aramızda evlilik konusu geçmedi ama istediğimiz zamanda evlenebiliriz böylede bir durum var ve önümüzde bir engel yok. Birlikte yaşıyoruz ve heran herşey olabilir" diye cevap verdi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI