radyobir
radyobir

Ozan Tufan 2. Lige mi gidiyor

Fenerbahçe'deki geleceği belirsiz olan Ozan Tufan ile ilgili karar verildi...

01 Ağustos 2018 11:57 | Kategori:

Sarı-lacivertli ekipte Aykut Kocaman'la geçen sezon sorun yaşayıp kadro dışı kalan Ozan Tufan, Phillip Cocu'ya da kendini beğendiremedi.

Yeni yönetimle birlikte yeni bir enerji yakalayan ancak bunu yansıtamayan Ozan Tufan için Hollandalı teknik direktörün görüşü, iyi bir talip çıkması halinde elden çıkartılması...

Ozan için F.Bahçe'ye şu ana kadar resmi bir teklif gelmezken, Deportivo'nun 23 yaşındaki oyuncuya talip olduğu öğrenildi.

La Liga'dan düşen İspanyol temsilcisinin, Ozan Tufan'ı satın alma opsiyonu ile kiralamayı planladığı vurgulandı. Deportivo'dan şu ana kadar Fenerbahçe'ye bir başvuru yapılmadı.

Kanarya'yla iki yıl daha sözleşmesi bulunan Ozan Tufan, hazırlık maçlarında Phillip Cocu'nun gözünü giremedi.

Fenerbahçe'de oynadığı üç sezonda da beklentileri karşılayamayan, geçen sezonun büyük bölümünü ise kadro dışı geçiren genç futbolcu hakkında, "Gitse daha iyi olacak" yorumları yapılıyor. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI