radyobir
radyobir

Ozan Tufan'a sert uyarı...

Adana Demir maçının ardından Ozan Tufan sorularına üstü kapalı yanıt veren Aykut Kocaman'ın, öğrenicisine neler dediği ortaya çıktı...

29 Kasım 2017 11:32 | Güncelleme :02 Aralık 2017 11:59 | Kategori:

Fenerbahçe’de son 2 haftada ilk 11’deki yerini kaybeden, Adana Demirspor maçında ise kadroda olmayan Ozan Tufan ile ilgili spekülasyonlar sürüp gidiyor. Kocaman bu konu ile ilgili yaptığı açıklamada bu konuyu Ozan Tufan ile konuştuğunu belirtmişti.

Bu görüşmenin detaylarında ise tamamen taktiksel bir durum söz konusu.  Kocaman, Ozan’ın taktiksel disiplinine uymadığını ve box to box oyunda verimli olamadığını düşünüyor ve kendini geliştirmesi gerektiğini belirtiyor.

İkilinin yaptığı özel görüşmede Kocaman bu konudaki beklentilerini Ozan’a anlattı ve ondan istediği oyunu anlattı. Ozan ise Kocaman’ı dinledi ve isteklerini yerine getirmek için çabalayacağını dile getirdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI