radyobir
radyobir

Ozan Tufan kararını açıkladı!..

Fenerbahçe'de kamp kadrosuna alınmayan Ozan Tufan, transfer kararını açıkladı!

11 Ocak 2018 11:35 | Kategori:

Robin van Persie ile birlikte Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman tarafından kadro dışı bırakılan Ozan Tufan, rotasını belirledi...

Genç oyuncu, Katar'dan gelen teklife sıcak bakmazken, Avrupa'ya gitmek veya sarı lacivertlilerde kalmak istediğini vurguladı. Kanarya’da çok şeyler beklenen ancak kendisine verilen şansı iyi kullanamayan futbolundan çok özeli ve kilolarıyla gündeme gelen Ozan Tufan kulüp bakıyor.

Katar’dan teklif alan ve Bülent Uygun’un da kadrosunda görmek istediği genç oyuncu, "Katar’a gitmeyi düşünmüyorum. Avrupa’da kariyerimi sürdürmek istiyorum” diyor. Menajeri bazı İspanyol kulüpleriyle görüşmelerde bulunurken Ozan Tufan çabuk pes etmeye de niyeti yok gibi.

Aykut Kocaman’ın kazanmak adına her türlü fedakârlığı yaptığı ancak özel hayatı ve kilolarına dikkat etmeyip disiplinsiz hareketlerde bulunduğu için kadroda düşünülmeyen Ozan Tufan "Olursa Avrupa’da yoksa Fenerbahçe’de devam ederim. Eleştirilerden gerekli dersleri çıkarıyorum ve formayı almak için çok çalışacağım” ifadesini kullanıyor.

Sarı-lacivertli oyuncu çalışmalarını kendisine verilen program dahilinde Dereağzı Tesislerinde sürdürüyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI