radyobir
radyobir

Ozan Tufan nereye gidiyor?..

Ara transfer dönemi kapandı ve Fenerbahçe'de durumu en çok merak edilen isim kadro dışı kalan Ozan Tufan...

02 Şubat 2018 12:47 | Kategori:

Aykut Kocaman tarafından affedileceği konuşuluyor ama bu ihtimal zor olarak görülüyor. Ancak, genç oyuncunun transferiyle ilgili ise önemli bir gelişme yaşandı...

Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Ozan Tufan için umut ışığı doğdu. Sarı lacivertliler ile 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki futbolcu için menajerinin Rusya kulüpleri ile temas halinde olduğu öğrenildi.

Peki menajerleri böyle bir adım niye attı. Ozan Tufan oynamak istiyor... Bu doğrultuda da Rusya'da ara transfer dönemi 22 Şubat'a kadar devam ediyor. Yani, Ozan için henüz her şey bitmiş değil.

Ozan Tufan, transferin son gününde Crystal Palace ile sözleşme imzalamak üzere İngiltere'ye gidecek iken; Sako'nun sakatlanması ve kulübün bu bölgeye oyuncu alması nedeniyle transfer iptal olmuştu.

Ozan Tufan konusunda bu ayın ortalarına kadar önemli gelişmelerin olması bekleniyor. Ozan ya Rusya'da bir takıma imza atacak. Bu ihtimal bir hayli yüksek. Ancak, bu transfer işi olmazsa sarı lacivertli takımda altyapıdaki oyuncularla çalışmalarını sürdürecek. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI