radyobir
radyobir

Özel davetlere elbiseniz ve pırlantanız ile damga vurun!

Özel geceler her kadın için oldukça önemlidir. Bu özel gecelerde elbise arayışı bazen aylar sürebilen bir maceradır.

26 Haziran 2018 23:59 | Güncelleme :28 Haziran 2018 19:01 | Kategori: Yaşam

Özel Davetlere Elbiseniz ve Pırlantanız ile Damga Vurun!

Özel geceler her kadın için oldukça önemlidir. Bu özel gecelerde elbise arayışı bazen aylar sürebilen bir maceradır. Elbise seçimine karar verdiğiniz ama bu özel günlere hazırlanmak için sadece elbise yeterli değildir. Bunun için ayakkabı, çanta ve mücevher seçimleri de oldukça önemlidir. Özel bir gecede en şık elbiseniz ile uyum içinde olacak pırlanta takılar ile eşsiz bir ışıltıya sahip olabilirsiniz. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte sıcak akşamlardaki davetlere kısa bir elbise eşsiz bir pırlanta mücevher ile hem sadeliğin hem de gösterişin mükemmelliğini yakalayabilirsiniz. Mini elbiseler ile daha sade olan bir pırlanta yüzük veya pırlanta küpe ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Davetlerde Sıklıkla Kullanılan Pırlanta Mücevherler

Özel geceler ve davetlerde sıklıkla kullanılan pırlanta mücevher hangileridir diye merak ediyorsunuz? Thales Pırlanta olarak davetlerde ışıldayan kadınların tercih ettiği mücevherleri sizler için derledik. Pırlanta küpeler özellikle saçlarınız ile oldukça uyumlu olması gereken mücevherlerden biridir. Bazen sadece bir pırlanta küpe ile başka takı kullanmadan mükemmel uyum sağlanmaktadır. Pırlanta yüzük modelleri hanımların en çok tercih ettiği eşsiz takılardan biridir. Sizlerde pırlanta yüzük ile birlikte tüm dikkatleri parmağınıza çekebilirsiniz. Pırlanta yüzükler günümüzde artık neredeyse her bütçeye hitap eden fiyatlara sahiptir. Pırlanta kolye modeli boynunuzdaki ışıltının tüm gece boyunca fark edilmesini sağlayabilirsiniz. Pırlantadan yapılmış olan her takı özel gecelerde elbiselerin tamamlayıcısıdır. Thales Pırlanta olarak uzun yıllar pırlanta sektörü içinde olarak eşsiz tasarımlara imza atmaktayız. En uygun fiyatlar muhteşem kampanyalar için online satış sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI