radyobir
radyobir

Özel halk otobüsü alev alev yandı

Gazi Mahallesinde seyir halinde olan bir özel halk otobüsü bilinmeyen bir nedenden alev alev yandı. Otobüsün yanma anı bir cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

14 Haziran 2018 10:07 | Kategori:

Olay, 05.45 sıralarında Sultangazi Gazi Mahallesi Yunus Emre Bulvarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinemeyen bir nedenden seyir halindeki özel halk otobüsünden birden duman çıkmaya başladı. Dumanlardan sonra otobüs bir anda alev alev yanmaya başladı. Durumu görenler hemen polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Alevler kısa sürede tüm otobüsü kapladı. Dumanları gören sürücü otobüsü park edip olay yerinden uzaklaştı. 

Otobüsün içinde bulunan motosiklet de yandı. 

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otobüsü söndürmeye başladı. Yaklaşık yarım saatlik çalışmanın sonucunda otobüs tamamen yandı. Otobüs tamamen yanarken kullanılamaz hale geldi. Yangın sonrasında İncelemelerini tamamlayan polis ekipleri otobüsün içerisinde bir motosikletin olduğunu tespit etti. Motosiklet ve otobüs tamamen kullanılamaz hale gelirken Otobüsün yanma anı saniye saniye kaydedildi. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI