radyobir
radyobir

Özge Ulusoy Model of Celebrity Jürisinde

Başarılı organizatör Banu Noyan, usta koreograf Uğurkan Erez ve ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan'dan oluşan Model of Celebrity jürisine bu sezon ünlü manken Özge Ulusoy da dahil oldu.

22 Ekim 2017 19:50 | Kategori: Magazin

Antalya The Land of Legend's önceki gün Model of Celebrity ekibini ağırladı.
 
Türkiye'nin dört bir yanını dolaşarak yetenekli gençleri keşfedip ekran ve podyumlara kazandıran Model of Celebrity jürisi, Antalya ve çevre illerden gelen yoğun istek üzerine Antalya The Land of Legends'taydı.

Başarılı organizatör Banu Noyan, usta koreograf Uğurkan Erez ve ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan'dan oluşan Model of Celebrity jürisine bu sezon ünlü manken Özge Ulusoy da dahil oldu. 

Yurt içi ve yurtdışında çıktığı defilelerde podyumları kasıp kavuran Özge Ulusoy da Model of Celebrity jürisiyle birlikte yetenekleri gençlerin şov dünyasına adım atması için jüri koltuğuna oturdu. Shopping Center Müdürü Sertaç Yeğin de konuk olarak jüride yer aldı.

Podyum ve ekrana adım atmak için kendine güvenenler ise bu usta jüri karşısında yeteneklerini sergileyerek şöhret kapısından geçmek için yarıştı.

Yaklaşık 150 genç jürinin karşısına çıkabilmek için ön elemede yeteneklerini sergiledi. Jürinin karşısına çıkmaya hak kazananlardan 13 kişi titiz eleme sonucunda yarı finale katılmaya hak kazandı.
 
İlk kez Model of Celebrity jürisinde yer alan Özge Ulusoy çok heyecanlanan bir manken adayını sakinleştirmek için podyuma çıkarak yarışmacıyla birlikte yürüdü.

1 saat önce nikahları kıyılan bir çift ise gelinlik ve damatlıkla jüri karşısına çıktı. Büyük alkış alan çift, "En mutlu günümüzde bir anımız olsun istedik" dediler.

Model of Celebrity jürisinde yer almaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Özge Ulusoy, "Bu yarışma gençler için büyük bir şans. Ben podyumu çok seviyorum umarım buradan da iyi modeller çıkacaktır" dedi.

Yarışmaya katılan siyahi model adayı sempatik tavırlarıyla jüriden tam not aldı.

Armağan Çağlayan'a ikizi kadar benzeyen bir yarışmacı ise herkesi şaşırttı. Jüriyi hayrete düşüren yarışmacı Çağlayan gibi televizyoncu olmak istediğini söyledi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI