radyobir
radyobir

Özgürlüğe doğru sergisi

Grand Pera, 28 Kasım Salı akşamı çok özel bir etkinliğe gönüllü ev sahipliği yaptı. Çevre ve Sokak Havyanları Derneği ve Haçiko yararına hazırlanan "Özgürlüğe Doğru" fotoğraf sergisi, Murat Esibatır ve Doç. Dr. Aslı Aybars'ın karelerinde hayat buldu.

29 Kasım 2017 14:31 | Kategori: Magazin

Ünlü isimlerin desteğiyle hazırlanan fotoğraf sergisi Grand Pera Emek Sahnesi'nde hayvanseverlerle buluştu. 29 Kasım-03 Aralık tarihleri arasında Grand Pera Emek Sahnesi'nin mekan sponsorluğu ile ücretsiz ziyaret edilebilecek sergideki fotoğrafların satışından elde edilecek gelirin tamamı sokak hayvanları için kullanılacak.
 
Sergi kapsamında Irmak Ünal, Ömür Gedik,Yağmur Ünal,Cansel Erçin gibi birçok ünlü ismin doğal yaşam ve hayvan haklarını koruma konularına dikkat çeken pozların, sanat danışmanlığını Dolunay Doruk, grafik tasarım çalışmalarını Semih Akdağ üstlendi. Ünlü isimlerin stylingi Şengül Duran tarafından Özlem Süer, Raissa&Venessa, Çiğdem Akın, Can Yunus Çetinkaya, Çiğdem Karavit ve Fineapple tasarımlarıyla yapıldı.

Irmak ve Yağmur Ünal kardeşler biz böyle bir projede yer almaktan çok mutluluk duyduk hatta bu rada Babamız Cihan Ünal'ında fotoğrafı var fakat mühim işi vardı katılamadı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI