radyobir
radyobir

Paket Servisi yola çıktı

Yönetmenliğini Onur Şenay'ın yaptığı ve her Salı gecesi Şenay Tiyatro tarafından Gayrettepe KATS Sahne'de sahnelenen komedi oyunu "Paket Servis" gala gecesiyle seyirci karşısına çıktı.

06 Aralık 2017 12:55 | Kategori: Kültür & Sanat

Ceren Kaplakarslan, İlkem Ulugün ve Cengiz Orhonlu’nun rollerini paylaştıkları, Darlene Craviotto tarafından yazılan oyun Türkiye’de ilk kez sahneleniyor. 30 yıl önce yazılan ve uzun zamandır yönetmen Onur Şenay’ın elinde olan oyun yurt dışında sergilendiği ülkelerde oldukça beğeni kazanmış oldukça eğlenceli bir komedi oyunu. Onur Şenay "Bir süreden beri oyunu sahnelemek istiyordum. Birbiriyle uyumlu üç genç oyuncuyu bir araya getirmek istedim. Onları da bulunca bu sene sahnelemeyi uygun buldum. Üç aylık sıkı bir çalışma ile seyirci karşısına çıktık” dedi. Genç tiyatro oyuncularına destek veren KATS Sahne’de sergilenen oyunun prömiyeri ise Engelsiz Yaşam Vakfı yararına yapıldı. Prömiyer gecesinden elde edilen gelir ile iki engelliye tekerlekli sandalye satın alınarak ücretsiz olarak verilecek. Vakıf başkanı Atilla Kaplakarslan finalde oyunculara ve destek olanlara plaketlerini verdi.

 Taş fırın erkeği Tamer Karadağlı’dan destek…

Oyunun gala gecesine katılan isimlerden biri de taş fırın erkeği ünlü oyuncu Tamer Karadağlı idi. Ünlü oyuncu oyun öncesi sahneye çıkarak son provalarını yapan gençlere başarı diledi. Oyunun final bölümünde ise Hababam Sınıfı oyuncuları konuk oyuncular olarak sahneye çıkıp rol kestiler. Diğer oyunlarda da sürpriz ünlü isimlere yer veren oyunun oyuncularından Amerika’da oyunculuk eğitimi almış ve Kamuran Akkor’un torunu olan Cengiz Orhonlu,  tiyatro sahnesine ilk kez çıkaran ve tiyatroda da rüştünü ispat etmek isteyen Ceren Kaplakarslan ile TV dizilerinden tanıdığımız İlkem Ulugün’de oyunda oldukça başarılıydılar.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI