radyobir
radyobir

Paris'te alarm!..

Fransa'nın başkenti Paris'te emniyet güçleri, Elysse Sarayı yakınlarındaki Champs-Elysees Caddesi'ne meydana gelen bir olay nedeniyle operasyon başlattı.

19 Haziran 2017 20:14 | Kategori: Dünya

Edinilen haberlere göre, Champs-Elysees Caddesi'nde bir arabanın polis aracına çarpmasının ardından Paris polisi operasyon başlattı. 

Olayda yaralanan olmadığı, araç şoförünün yakalandığı belirtildi.

​Paris polisi, durumun kontrol altına alındığını bildirdi ve olayda yaralanan olmadığını doğruladı. 

'POLİS ARACINA ÇARPAN SİLAHLI SALDIRGAN ÖLDÜRÜLMÜŞ OLABİLİR'

​AFP'ye konuşan bir yetkili, şüpheli arabanın polis aracına çarpmasının ardından arabaya ateş açıldığını ifade etti. Fransa İçişleri Bakanlığı, polis aracına çarpan zanlının öldürülmüş olabileceğini açıkladı. Emniyet yetkilileri, zanlının silahlı olduğu bilgisini de paylaştı. 

'SALDIRGAN, İSTİHBARAT SERVİSLERİNİN LİSTESİNDE YER ALIYORDU'

BFM TV, saldırganın istihbarat servislerinin potansiyel tehlike oluşturan cihatçılar listesinde yer aldığını belirtti. Kanal, 33 yaşındaki saldırganın aracında Kalaşnikof marka otomatik tüfek bulunduğunu da kaydetti. 

'YAŞANAN OLAY, TERÖR SALDIRISI'

Fransa İçişleri Bakanlığı, Paris'te yaşanan olayın 'terör saldırısı girişimi' olduğunu açıkladı.

IŞİD SEÇİMLERDEN ÖNCE SALDIRMIŞTI

Nisan ayında Şanzelize'de bir IŞİD terör örgütü militanı polise saldırmış, bir polis memurunu öldürmüştü. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden birkaç gün önce gerçekleşen bu saldırının ardından, kentte kapsamlı terör operasyonları başlamıştı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI