radyobir
radyobir

Patchwork yapmak şimdi çok keyifli

Kendine özgü tarzı nedeniyle patchworkler her zaman moda olmayı başarıyor. Bu sevimli dikiş tekniği, yapması son derece keyifli olduğu için de özellikle dikişe merakı olan kadınların bir numaralı hobileri arasında yer alıyor. Dikiş makinesinin mucidi SINGER, patchwork yapmak isteyen hanımları yalnız bırakmıyor. SINGER, patchwork yapımı için geliştirdiği özel cetveli, kesme panosu ve makası ile hanımların işini bir hayli kolaylaştırıyor.

23 Ocak 2019 12:23 | Kategori: Yaşam

Patchwork, bugün hem kıyafetlere hem de ev dekorasyona nostaljik bir hava katmak isteyenlerin ilk tercihi olmayı sürdürüyor. Farklı desen ve renklerde kumaşların kare ya da dörtgen şeklinde kesilip birbiriyle zıt şekilde kombinlenerek dikilmesiyle oluşan patchwork tekniğini yapabilmek için de özel aletlere ihtiyacınız var.

SINGER’in en ince ayrıntılar için geliştirdiği AC - 30 patchwork cetveli, 15 cm X 30 cm boyutu, santimetrekarelere ayrılmış ve açılı kesime uygun tasarımı ile çok işe yarıyor. Özel dayanıklı PVC malzemeden üretilen SINGER CM - 22 kesme panosu ise döner makasın rahat çalışmasına uygun.

Ayrıca kumaşı 35 - 45 ve 60 derecelik açılarla kesmenize olanak yanıyor. Kumaşlara istediğiniz şekli vermek için en önemli ihtiyacınız ise bu işe uygun bir makas. SINGER bunu da unutmuyor. RC - 11 döner patchwork makas, patchwork parçalarının kesiminde büyük kolaylık sağlıyor.  Üstelik 1 adet yedek bıçağı da yanında geliyor. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI