radyobir
radyobir

Paylaşımlarınızı kalıcı kılan Sosyopix ile tanışın

Uzun zamandır Instagram ya da Facebook üzerinden onlarca farklı fotoğraf paylaşıyorsunuz. Fotoğraflar arkadaş listeniz tarafından görülüyor ve unutulmaya yüz tutuyor. Peki, tüm fotoğraflarınızın kalıcı bir anıya dönüşmesini ister misiniz?

02 Temmuz 2017 17:30 | Kategori: Bilim ve Teknoloji

Uzun zamandır Instagram ya da Facebook üzerinden onlarca farklı fotoğraf paylaşıyorsunuz. Fotoğraflar arkadaş listeniz tarafından görülüyor ve unutulmaya yüz tutuyor. Peki, tüm fotoğraflarınızın kalıcı bir anıya dönüşmesini ister misiniz? O halde sizin de Sosyopixile tanışma zamanınız geldi demektir. Firma, sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaştığınız fotoğraflarınızı harika bir anıya dönüştürüyor.

Temanızı Seçin ve Paylaşımlarınız Adresinize Ulaşsın

Sosyopix sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaştığınız fotoğrafları sizin seçtiğiniz bir tema halinde kalıcı kılıyor. Dilediğiniz temada bir ürüne dönüşen anılarınızı üstün baskı tekniği ile kalıcı kılarak ücretsiz kargo uygulaması eşliğinde adresinize ulaştırıyor. Sadece sizin için değil, yakınlarınız için de bu hizmetten faydalanabilir ve son derece özel bir hediye olarak hizmeti kullanabilirsiniz.

Hangi fotoğrafların kullanılacağına da tamamen siz karar verebiliyorsunuz. Sosyal medya hesabınıza giriş yaptıktan sonra ürünü belirliyor ve ürünün tasarımını tamamen kendiniz hazırlayabiliyorsunuz. Tasarımınız sosyopix.com tarafından gerçeğe dönüştürülerek adresinize ulaştırılıyor. Ürünlerin baskısı ile yüksek çözünürlüklü makineler kullanılarak gerçekleştirildiği için gayet net bir görünüm ortaya çıkabiliyor.

Sosyal Medya Paylaşımlarınız Hangi Ürüne Dönüşsün?

Gayet eğlenceli bir kullanım sunan ürünler ise oldukça geniş bir seçenek yelpazesi halinde sunuluyor. Seçebileceğiniz ürünler arasında kartlar, anı kitabı, takvim kutusu, modern çerçeve, kanvas tablo, albüm posteri, metal magnet, kupa, sevgili kutusu ve foto şeridi bulunuyor. Aynı zamanda mini mandal seti, bez çanta ve daha pek çok ürün seçenekler arasında yer alıyor.

Özel günlerde sevdiklerinizi şaşırtmak ve ilginç bir hediye vermek için de tercih edebileceğiniz bu uygulamadan mutlaka siz de faydalanın. Anılarınızın kaybolup gitmesine izin vermeyin ve beğendiğiniz fotoğraf paylaşımlarınızın her an elinizin altında duran bir ürüne dönüşmesini sağlayın. Ürün örneklerini internet üzerinden inceleyebilirsiniz.

Hemen internetten online olarak https://www.sosyopix.com/ adresine tıklarsanız sosyal medya paylaşımlarından doğan harika ürünlere siz de göz atabilirsiniz. Son derece makul bir ücret karşılığında faydalanabileceğiniz bu hizmet dilerseniz şık bir hediye paketi eşliğinde de adresinize ulaştırılabiliyor. Hemen tıklayın ve siz de unutulmaz anılarınızı içeren fotoğraflarınızı birbirinden şık ürünlere dönüştürün.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI