radyobir
radyobir

Pepe, Beşiktaş'a "evet" dedi!..

Yılın transfer bombası Beşiktaş'tan geliyor... Paris Saint Germain, Inter, Galatasaray, Çin'den de bir takımın istediği Portekizli stoper, Beşiktaş'a prensipte 'Evet' dedi.

24 Haziran 2017 13:39 | Kategori:

Siyah beyazlılar, Real Madrid ile sözleşmesinin bitmesinin ardından serbest kalan Portekizli defans oyuncusu Pepe ile söz kesti. Beşiktaş’ın bu transfer için yetki verdiği menajer Ahmet Bulut, önceki akşam Portekiz’in başkenti Lizbon’da Pepe’nin menajeri ile bir araya gelerek kulübün teklifini iletti. Görüşmede Bulut üç önemli unsuru koz olarak masaya sürdü...

1-) RİCARDO QUARESMA DEVREDE

Pepe’nin Portekiz Milli Takımı’nda en iyi anlaştığı futbolcuların başında Ricardo Quaresma geliyor. Q7’nin Beşiktaş ve Türkiye hakkında sürekli olumlu referanslar vermesi Pepe’nin kararındaki önemli etkenler arasında yer aldı. Portekiz basını Quaresma’nın, Beşiktaş’a gelmesi için Pepe ile bizzat görüştüğünü ifade ediyor.

2-)UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ

Beşiktaş’ın gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde direkt oynayacak olması transfer görüşmelerinde Beşiktaş’ın elini güçlendiren bir başka koz oldu. Galatasaray, imza parası dahil 2 yıl için 12 milyon Euro garanti para teklif etti. Çin’den adı açıklanmayan bir kulüp sarı kırmızılılardan daha fazlasını önerdi. Ancak, yıllardır futbolun en üst düzey sahnelerinde boy göstermeye alışkın olan Pepe, Devler Ligi’nde oynama gururunu tekrar yaşama adına siyah beyazlılara yeşil ışık yaktı.

3-) SÜREKLİ İLK 11'DE OYNAMA

Portekiz Milli Takımı ile 2016 Avrupa Şampiyonluğu Kupası kazanan Pepe, 2018’de Rusya’da düzenlenecek Dünya Kupası’nda da forma giymek istiyor. Milli takımdaki yerini garantilemek için de sürekli ilk 11’de oynayabileceği bir takıma gitmesi gerekiyor. Beşiktaş cephesi, Paris Saint Germain ve Inter başta olmak üzere çok sayıda önemli kulüpten teklif alan Pepe’ye, siyah beyazlı kulübe gelmesi durumunda devamlı ilk 11’de oynayabileceğini bildirdi.

Bu arada İspanyol basını da Pepe transferinde Beşiktaş’ın önemli bir aşama kaydettiğini belirtirken, Portekizli oyuncunun son kararını halen devam eden FIFA Konfederasyonlar Kupası’ndan sonra verceğini yazdı.

MUSA ÇAĞIRAN SÜRPRİZİ

Beşiktaş, Osmanlıspor’un başarılı orta saha oyuncusunun transferinde önemli aşama kaydetti. Kadrosunu güçlendirmek için dört koldan transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Osmanlısporlu Musa Çağıran’ı da renklerine bağlamak üzere. Siyah beyazlı yönetim, 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun bonservisi için başkent kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor.

Bir yıl sözleşmesi bulunan Musa ile prensipte anlaşan Beşiktaş’ın, Osmanlıspor ile de anlaşmaya çok yakın olduğu belirtildi. Daha önce Galatasaray forması da giyen Musa Çağıran bu sezon oynadığı 40 maçta, 7 gol attı, 1 asist yaptı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI