radyobir
radyobir

Pepe: "Gruplara kalmak çok önemliydi"

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Pepe, gruplara kalmanın hem futbolcular hem de taraftar açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

31 Ağustos 2018 08:49 | Kategori:

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Play-Off ikinci maçında sahasında karşılaştığı Partizan’ı 3-0’lık skorla mağlup ederek, gruplara kalmayı başardı. Karşılaşmanın ardından maçta 2 gol kaydeden Pepe, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Portekizli yıldız, "Gruplara kalmak, bu turu atlamak tabii ki hem kulüp hem oyuncular açısından hem de taraftarlar açısından çok önemliydi" şeklinde konuştu. 

"Gol atmak çok güzel fakat ben bir defans oyuncusuyum" 

Partizan karşısında 2 kez rakip fileleri havalandıran başarılı defans oyuncusu, bu tür pozisyonlara idmanlarda çalıştıklarını söyleyerek, "Görevim tabii ki ilk başta defans yapmak. Bundan dolayı da mutluyum. Diğer arkadaşlarımın da görevi var. Onlarda kendi görevlerini yapıyorlar. Bir korner olsun, yan top olsun tabii ki pozisyonlarda ileri çıkıyoruz. Bunları da antrenmanda çalışıyoruz. Gol atmak çok güzel ancak defans oyuncusuyum" diye konuştu. 

"Avrupa’da ve ligde daha iyi işler yapmak istiyoruz" 

Daha önce forma giydiği takımlarda gole yaptığı katkıyı Beşiktaş’ta 7 resmi maçta yakaladığının hatırlatılması üzerine Pepe, "Tecrübe diyebiliriz. Tabii ki şu an 35 yaşındayım. O günlerden daha tecrübeliyim. Bu bir takım oyunu. Takım olarak ne olursa olsun, takımın becerdiği işler bunlar. Takım olarak yapıyoruz. Avrupa Ligi'nde olsun, ligde olsun, bu sezon daha iyi işler yapmak istiyoruz. Ben de elimden geldiği kadar takıma yardımcı olabilirsem ne mutlu bana" değerlendirmesini yaptı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI