radyobir
radyobir

Pepe'ye ülkesinden teklif var!..

Kadrosundaki oyuncularla bir bir yollarını ayıran Beşiktaş'la ilgili Portekiz basını bomba bir iddia ortaya attı.

23 Temmuz 2018 12:53 | Kategori:

Buna göre Siyah Beyazlılar'ın geçtiğimiz yaz transfer ettiği Pepe'ye Avrupa'nın önemli bir kulübü talip oldu.

Yaz transfer döneminde kadrosundan pek çok önemli oyuncuyu kaybeden Beşiktaş'la ilgili bir ayrılık ihtimali daha gündeme geldi. Siyah Beyazlılar'ın geçtiğimiz yaz Real Madrid'den bonservissiz olarak kadrosuna kattığı Pepe'yle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

35 yaşındaki Portekizli futbolcuya daha önce Çin'den teklifler geldiği iddia edilmişti. Ancak Pepe, resmi Instagram hesabından bu dedikoduları yalanlamıştı. Yıldız oyuncu, yaptığı açıklamada Çin'e asla gitmeyeceğini ve Beşiktaş'ta kalacağını söylemişti. Ne var ki Portekiz basını bugün Pepe'yle ilgili gündem yaratacak bir iddia ortaya attı.

Record gazetesinin haberine göre tecrübeli savunmacıya Avrupa'nın önemli kulüplerinden biri talip oldu. Gazete, Pepe'ye ülkesinin en büyük takımlarından Porto'nun talip olduğunu yazdı. Haberde geçtiğimiz yıl Portekiz'de şampiyonluğa ulaşan Ejderhalar'ın eski oyuncusunu yeniden kadrosuna katmak için girişimlere başladığı kaydedildi.

Pepe'nin transfere sıcak baktığı ancak Porto yöneticilerinin oyuncusunu takımda tutmak isteyen Beşiktaşlı yöneticileri ikna etmesinin kolay olmayacağı vurgulandı. Dusko Tosic, Matej Mitrovic, Pedro Franco ve Denys Boyko'yla yollarını ayıran Kara Kartal'ın bu teklife nasıl bir yanıt vereceği büyük merak konusu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI