radyobir
radyobir

Planları iptal ettirdi, eğlenceye tavan .yaptırdı

Ünlü söz yazarı ve şarkıcı Koray Avcı önceki gün Çankaya'da hayranlarıyla buluştu.

21 Mart 2019 20:19 | Kategori: Magazin

Koray Avcı "Adaletin Bu Mu Dünya" şarkısı ile sevenlerini selamladı. Çankaya meydanını dolduran yaklaşık on bin kişi Koray Avcı'nın şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Adeta açık hava korosunda şarkı söyleyen ünlü sanatçının şarkıları Çankaya'nın her bir köşesinde yankılandı.

Kendisini dinlemeye gelenler ile zaman zaman sohbet de eden ünlü şarkıcı, seyircilerden gelen "Koray bizi pavyona götür" tezahüratlarına  "Geçen gazetede okudum. Ezel'e de aynı muameleyi yapmışsınız. Ben sizi pavyona götüremem gardaş. Ama isterseniz pavyonu size getirebilirim." sözleriyle esprili bir yanıt verdikten sonra seslendirdiği oyun havalarıyla herkesi oynattı.

İki saat sürmesi planlanan programını "Daha yeni başlıyoruz, başka bir planınız yoksa devam ediyorum... Varsa da arayın iptal edin, hadi biraz daha eğlenelim Angara...'' diyerek bir saat daha uzatan Koray Avcı sahnesini tezahüratlar eşliğinde noktaladı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI