radyobir
radyobir

Podyumda 70'lerin rüzgarı esti

Türk moda endüstrisini dünyaya tanıtmayı amaçlayan Mercedes-Benz Fashion Week'te ilk gün geride kaldı. Ünlü modacı Raşid Bağzıbağlı, 2018 İlkbahar-Yaz Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında 70'li yılların disco döneinde Bianca Jagger'in stilinden ilham aldığı 'Bianca' adını verdiği, Radhid markasına ait hazır giyim koleksiyonunu podyuma taşıdı.

14 Eylül 2017 02:55 | Güncelleme :13 Eylül 2017 14:06 | Kategori: Magazin

Tülin Şahin'in baş manken olarak çıktığı defilede, Fidan Martinoviç ve Fikret Orman'ın sevgilisi Ula Alex'de boy gösterdi. 30 parçadan oluşan koleksiyon 30 model tarafından tanıtıldı. Koleksiyonunu, "Asi, güçlü ve eğlenceli kadın" olarak tanımlayan Bağzıbağlı, "Çok yorulduk ama emeklerimizin karşılığını aldık" dedi.



"Konuşmayı tercih etmiyorum"

Geçtiğimiz yaz ayında evli işadamı Uğur Akkuş ile görüntülenen Ebru Şallı'da defileyi izleyen isimler arasındaydı. Şallı, Akkuş'la ilişkinin devam edip etmediği yönündeki sorulara, "Yaz ayı çok çabuk geçti, çok fazla tatil yapamadım. Bu konu hakkında konuşmadım, konuşmayı da tercih etmiyorum" dedi.



"Mesut keşke İstanbul'a gelse"

Mesut Özil ile aşkları doludizgin devam eden Amine Gülşe'de defileyi takip etti. Parmağındaki yüzüğüyle tüm dikkatleri üzerine çeken Gülşe, Mesut Özil ile İstanbul'da ev baktığı yönünde çıkan haberlere ilişkin, "Mesut, İstanbul'a keşke gelse çok mutlu olurum ama Londra'da bir kariyeri söz konusu. Bu süre zarfında birbirimize sürekli destek oluyoruz. İlişkimiz güzel gidiyor, İstanbul'a taşınmayacak. Bu ay sonunda güzel sürprizler var" diyerek kafaları karıştırdı. Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay ise, "Yeni sezonda hem sinema hem de dizi hem de sinema filminde rol alacağım" diyerek hayranlarına müjdeyi verdi. Öte yandan defileyi izlemeye gelen isimler arasında, Amine Gülşe, Başak Sayan, Dilan Deniz, Ebru Şallı, Gökçe Bahadır, Nurgül Yeşilçay ve Özge Özder vardı.





Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI