radyobir
radyobir

Polisiye Dizisine Bir Başkan Bakış

Ay yapım tarafından çekilen film güçlü oyuncu kadrosu ve farkı senaryosu ile yayınladığı günden itibaren reyting rekorları kıran dizi olmuştur. Film yabancı The Departes (Köstebek) filminden uyarlanmış dizisi Türkiye'ye uyarlanmıştır.

15 Temmuz 2017 07:22 | Kategori: Medya

Televizyon yaşamımızın ayrılmaz bir parçası haline gelmiştir. Öyle ki geçmişten günümüze birçok televizyon kanalı ve televizyon kanallarında yayınlanan dizi ve çeşitli programlar ekrana gelir. Televizyon kanalları içerisinde gerek haber politikası gerekse de televizyon programları bakımından en çok izlenen televizyon kanalı Show TV'dir. Show TV ekranlarında yayınlanan ve yayınladığı günden itibaren reyting rekorları kıran dizilerden birisi senaryosu ile dikkat çeken İçerde dizisi olmuştur.

Ay yapım tarafından çekilen film güçlü oyuncu kadrosu ve farkı senaryosu ile yayınladığı günden itibaren reyting rekorları kıran dizi olmuştur. Film yabancı The Departes (Köstebek) filminden uyarlanmış dizisi Türkiye'ye uyarlanmıştır. Dizinin başrollerini ise Çetin Tekindor, Aras Bulut İynemli ve Çağatay Ulusoy paylaşmaktadır. Dizinin temel konusu, Gizli polis olan Sarp mafyanın içine girerken, Mafyanın içinde olan Mert, polis teşkilatının içine giriyor. Yusuf Müdür ile Kebapçı Celal'in satranç savaşı da bu iki karakter vezir rolünde.

İçerde Serüvenine Dizi Severlerden Tam Not

Sarp'in görevi mafyayı temizlemek, Mert'in görevi ise Kebapçı Celal'i korumaktır. İçerde dizisi her anlamda her yaş grubu insanın izleyebileceği güçlü oyuncu ve senaryoya sahip dizidir. Nitekim İçerde dizisi de yayımladığı günden itibaren her Pazartesi izlenme rekorları kıran yapımlardan birisi olmuştur. Ülkemizde televizyon izleme oranları diğer Dünya ülkeleri ile kıyaslandığında önemli orandadır. Geçmiş yıllarda televizyon izlemek sadece televizyonlardan yapılmakta idi.

Günün Her Saati Dizi Keyfi

Ancak gelişen teknoloji ile televizyonu interneti olan Pc ve laptoplardan izlemek mümkündür.Yapmanız gereken internet üzerinden tüm televizyon kanallarının yer aldığı www.canlitv.site internet adresini ziyaret edebilirsiniz. Günün her saati ziyaret ederek televizyon izleme imkanına sahip olacağınız internet adresinde arama motoruna show tv canlı izle yazmanız ve gelen internet adresleri içerisinde www.canlitv.site sayfanızı seçmeniz yeterli olacaktır.

Dizi, haber, yarışma ve çeşitli programları televizyon ekranlarında olduğu gibi izleme imkanına sahip olabileceksiniz. İnternetin olduğu her yerde show tv izleme hakkında sahip olacağınız sayfa birçok internet kullanıcısının hızlı ve güvenli olduğu gerekçesiyle ziyaret ettiği sayfa olmuştur. Show TV ekranlarında İçerde dışında izleyebileceğiniz diğer diziler Kalp atışı, Yeni Gelin, ve Rüya dizileri olmuştur.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI