radyobir
radyobir

Protokol tribünü karıştı!..

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya geldi.

21 Ağustos 2017 08:23 | Güncelleme :21 Ağustos 2017 08:47 | Kategori:

Fenerbahçe taraftarları, Trabzonsporlu futbolcu Burak Yılmaz'a tepki gösterdi... Maç öncesi Trabzonspor takımının ısındığı sırada sarı-lacivertli taraftarlar, Burak Yılmaz'ı önce ıslıkladı, ardından ise oyuncu aleyhine tezahüratlarda bulundu.

VAN PERSİE GERİ DÖNDÜ

Vardar maçında sakatlığı nedeniyle oynayamayan Van Persie, Trabzonspor maçına yetişti. Adalesinde ağrılar bulunan ve bu yüzden Makedonya'ya götürülmeyen Hollandalı futbolcu, Kadıköy'de sahaya ilk 11'de çıktı.

Herkes sahaya odaklanmışken, protokol tribünde dikkat çekici bir olay yaşandı.

Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu ile Trabzonsporlu yönetici Gökhan Saral arasında gergin anlar yaşandı.

İddiaya göre Gökhan Saral Mahmut Uslu'ya "Ne bakıyorsun" deyince iki tarafın yöneticileri arasında tartışma çıktı. Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Trabzon yöneticisi Gökhan Saral bugünkü maçta protokol tribününde Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu'yu önce tehdit edip ardından da küfretmiştir. Konu hakkında Sayın Uslu maç sonunda polise gidip şikayetçi olmuştur. Bu şahıs geçen yıl da yine Ülker Stadı Fenerbahçe Spor Kompleksi'nde polise hakaret etmiş, polis Saral hakkında şikayetçi olmuş ama savcı işlem yapmamıştı" denildi.

Protokoldeki gerginliğe taraftarlar da müdahil olmak istedi ancak güvenlik görevlileri olayın büyümesini engelledi.

TARAFTARDAN BÜYÜK DESTEK

Fenerbahçe taraftarı, Trabzonspor maçında takımlarını yalnız bırakmadı. Tribünlerin tamamına yakınını dolduran sarı-lacivertli taraftarlar, sezona iyi başlayamayan takımlarına maçtan önce büyük bir destek verdi.

LUCESCU TRİBÜNDE

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, karşılaşmayı tribünden izledi.

Lucescu maçı yardımcısı Tayfur Havutçu ile protokol tribününden müsabakayı takip etti.

KADIKÖY'DE ÖZEL KONUKLAR

Fenerbahçe-Trabzonspor maçını, Gençlik ve Spor Bakanlığının davetlisi olarak Diyarbakır'ın Lice ilçesinde şehit düşen Jandarma Binbaşı Ümit Çelik'in çocukları da izledi.

Öte yandan taraftarlar, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında şehit düşen Eren Bülbül'ü de unutmadı. Tribünde Eren Bülbül ve Türk bayrağının yer aldığı pankartta, "Şehitler ölmez vatan bölünmez. İyi ki varsın Eren" yazdı.

BURAK YILMAZ TARİHE GEÇTİ

Bordo-mavililer, Fenerbahçe karşısında 5. dakikada Burak Yılmaz ile golü bulurken bu gol, Burak Yılmaz'ın Trabzonspor formasıyla attığı 61. gol olarak tarihe geçti.

VOLKAN DEMİREL'E BÜYÜK TEPKİ!

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, Trabzonspor ile Kadıköy'de oynanan mücadelede kendi taraftarı tarafından ıslıklandı. Özellikle Olcay Şahan'ın attığı golde (56. dakika) hatası olan Volkan maçın geri kalanında top ayağına geldiği anda tepki gördü. Bir grup taraftar ise onun lehine tezahüratlarda bulundu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI