radyobir
radyobir

Protranslate.net Farkıyla Almanca İngilizce Tercüme Hizmeti

Tercüme konusunda birçok program ve site bulunmaktadır. Peki, bu site ve programlar ne kadar iyi hizmet vermekte? Türkiye'de kullanılan bu tercüme siteleri ve programları verimsiz hizmet vermektedir.

21 Aralık 2018 13:36 | Güncelleme :21 Aralık 2018 13:39 | Kategori:

2004 yılından bu yana hizmet veren Protranslate.net Türkiye'nin en kaliteli hizmetini veren tercüme firmasıdır. Protranslate.net verdiği hizmetle her zaman müşterilerinin memnuniyetini sağlamış ve tercüme konusunda ilk sıralarda yer almayı başarmıştır. 72 dilde hizmet veren firma, seçkin ve uzman çevirmen kadrosu ile çalışmaktadır. Firma bünyesinde bulunan çevirmenleri testlere tabi tutarak, titiz bir çalışma ile belirlemektedir. Vermiş olduğu çeviri hizmetlerinin arasında Almanca İngilizce tercüme hizmeti de bulunmaktadır.

Hukuk ve resmi yazışmalar, tıbbi çeviriler, edebi çeviriler, mühendislik çevirileri, ticari çeviriler, vize başvuruları gibi birçok alanda Almanca İngilizce tercüme hizmeti sunan firma, alanında en iyi uzman çevirmenlerle çalışmaktadır. Yani örneğin hukuk alanında yapılacak bir çeviriyi bu alanda uzman bir kişi yapmaktadır. Ayrıca Almanca İngilizce olarak çevirmek istediğiniz yasal evraklarınızı güvenli şekilde tercüme ettirebilirsiniz. Firma yasal evraklarınızı istediğiniz takdir de yeminli çevirmenlerce tercüme ettirmekte ya da noter huzurunda onaylı olarak teslim etmektedir. Ayrıca çeviri konusunda endişesi olanlar için firma sipariş öncesinde deneme olarak ücretsiz, 50 kelimelik bir çeviri göndermektedir. Bu sayede çeviriyi kontrol edebilir ve firma ile iletişime geçebilirsiniz. Siparişten sonra beğenmediğiniz çeviriler konusunda firma yine ücretsiz olarak yenileme sağlamakta ve sizi zor durumda bırakmamaktadır. Çeviri size teslim edilmeden önce proofreading, kalite kontrolü işleminden geçmektedir. Bu sayede Protranslate tercüme hizmetini güvenli ve en kaliteli şekilde almanızı sağlamaktadır. Ayrıca çevirisinin yapılmasını istediğiniz belgenin kelime sayısı istediğiniz kadar olabilir. Protranslate kelime sayısı ne kadar olursa olsun, hızlı teslimat için elinden geleni yapmaktadır. Bireysel bir kişi değil de kurum iseniz, firma büyük kurumların çeviri projelerinde çalışmaktadır.

Tercüme edilen belgenin teslimatı konusunda cümle sayısı, belgenin uzunluğu ve ehemmiyeti gibi konular temel alınarak teslim tarihi belirlenmekte ve size iletilmektedir. Ayrıca Protranslate isteyen müşterilerine kargo hizmeti ile belgelerini ulaştırmak gibi bir kolaylık sağlamaktadır. Diğer dillerde olduğu gibi Almanca ve İngilizce tercüme konusunda da dilin inceliklerini bilen çevirmenlerle çalışmakta olan firma sizlere en iyi tercüme hizmetini sunmaktadır. Sizlerde kaliteli Almanca İngilizce tercüme hizmeti almak istiyorsanız Protranslate ile çalışmalısınız. Protranslate vermiş olduğu kaliteli hizmet ile Türkiye'nin en iyi tercüme firması konumuna gelmiştir. Tercüme konusunda profesyonel ekiple çalışmak isteyen herkesin ilk tercihi Protranslate tercüme firmasıdır.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI