radyobir
radyobir

Putin gösteriye motosikletle geldi

Rusya lideri Vladimir Putin, 'Gece Kurtları' motosiklet kulübünün Kırım'ın Sivastopol kentinde organize ettiği 'Babil'in Gölgesi' adlı uluslararası motor gösterisine, kendi kullandığı Rus yapımı Ural marka motosikletle geldi.

11 Ağustos 2019 09:38 | Kategori: Dünya

Rusya lideri Vladimir Putin, ‘Gece Kurtları’ motosiklet kulübünün Kırım’ın Sivastopol kentinde organize ettiği ‘Babil’in Gölgesi’ adlı uluslararası motor gösterisine, kendi kullandığı Rus yapımı sepetli Ural marka motosikletle geldi.

Motosikleti kullanan Putin’e Kırım lideri Sergey Aksenov ve Sivastopol Vali Vekili Mihail Razvojayev eşlik etti.

Putin, Gece Kurtları’nın lideri Aleksandr Zaldostanov’un eşliğinde doğrudan sahneye yanaştı ve oradan festivalin katılımcılarına seslendi.

Rus lider, "Hepinizi burada gördüğüme çok sevindim, 10 yıl önce başlatılan bu geleneğe devam ediyor olmanızdan büyük mutluluk duydum. 10. Yıldönümünüzü kutlar, hepinize en iyi dileklerimi sunarım” diye konuştu.

Gece Kurtları motosiklet kulübünün bu yıl 11’incisini düzenlediği ‘Babil’in Gölgesi’ adlı motosiklet gösterisi, 10 yıl önce Sivastopol yakınlarındaki Gasfort Dağı’nda başlatılmıştı. Bu yılki gösteri, geleneksel olarak görkemli motosiklet performanslarından, havai fişekli gösteriden ve çeşitli müzik topluluklarının performanslarını ortaya koyacağı konserlerden oluşuyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI