radyobir
radyobir

Quaresma'yla son kez...

Ricardo Quaresma olayına vefa yönünden bakan teknik direktör Şenol Güneş, oyuncusunu kazanmak ancak aynı zamanda sorunsuz bir performans istiyor. Tecrübeli hoca, bugün başlayacak Antalya kampında Portekizli futbolcu ile baş başa görüşecek ve son kez dikkatini çekecek.

03 Ocak 2019 14:09 | Kategori:

Yönetime alacakları nedeniyle ihtar çeken Ricardo Quaresma, son anda kamp kadrosunda yer bulurken, teknik direktör Şenol Güneş’in bu duruma bir vefa olarak baktığı ancak hiçbir şeyin de eskisi gibi olmasına izin vermeyeceği öğrenildi.

 Buna göre, Güneş bugün başlayacak Antalya kampında Portekizli futbolcu ile özel bir görüşme yapacak ve hatalarını söyleyeceği oyuncusuna bundan sonraki beklentilerini de anlatacak.

"KENDİNİ HAZIRLA"

Yıllardır bulunduğu takımda iyi işler yapan Quaresma’yı bir kalemde silip atmak istemeyen Güneş, onu kazanmak isterken, daha önceki sorunların bir daha gündemde olmasına ise izin vermeyecek.

Güneş’in Antalya kampında Portekizli yıldıza, "Ligin ikinci yarısında yedek kalma ihtimalin büyük. Bunu bilerek ve kendini hazırlayarak takımda bulun. Yedek kaldığında sorun çıkarmaman gerekiyor. Oynamazsan da düzeni bozma. Sen ve senin gibi tecrübeli oyuncuların takınacağı tavırlar takımın bütününü etkiliyor” diyecek.

HERKESE MESAJ

Öte yandan, Beşiktaş’ta alınan son kadro dışı kararları ve Quaresma uyarısının, bütün takıma mesaj olduğu belirtiliyor. Beşiktaş yönetimi ve teknik direktör Şenol Güneş’in ligin ilk yarısındaki genel performanstan memnun olmadığı ve geçen yıllara göre yaşanan düşüşü göz önünde bulundurarak, ipleri sıkı tutmaya karar verdiği öğrenildi.

Bu nedenle yüksek maliyetli futbolculardan bazıları kampa götürülmezken, diğer futbolculara da takıma yeni bir düzenin geldiği ve eski alışkanlıkları bırakıp, aldıkları ücretin karşılığını vermeleri gerektiği mesajı gönderilmiş oldu.

Q7 VE LARIN SON ANDA KADRODA

Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan oyuncularla ilgili dün ilk bilgiler ortaya çıktığında Ricardo Quaresma ve Cyle Larin’in de kampa götürülmeyecekler arasında yer aldığı iddia edildi.

Ancak bir süre sonra açıklanan kamp kadrosunda bu iki oyuncunun da yer aldığı görüldü. Siyah beyazlı yönetimin, yüksek maliyetleri nedeniyle Quaresma ve Larin’i de kadroya dahil etmemeyi düşündüğü ancak sonrasında şans tanımaya karar verdiği öğrenildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI