radyobir
radyobir

Raif Dinçkök yaşamını yitirdi...

Kimya, enerji, tekstil, gayrimenkul sektörlerinde faaliyet gösteren Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Raif Dinçkök vefat etti. Dinçkök, ünlü alışveriş merkezi AK Merkez, Aksa Akrilik gibi bir dizi dev tesisin ortakları arasındaydı.

11 Aralık 2018 12:43 | Kategori: Yaşam

Ali Raif Dinçkök, bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt, kısa süre önce kaleme aldığı yazısında Dinçkök'ün kolon kanserine yakalandığını, durumunun ise kritik olduğunu yazmıştı. 


ALİ RAİF DİNÇKÖK KİMDİR?

1944 yılında İstanbul’da doğan Ali Raif Dinçkök, lise öğrenimini Avusturya Lisesi’nde tamamlamıştır. 1969 yılında Aachen Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuş ve iş hayatına Akkök Holding’te başlamıştır. Akkök Holding A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Dinçkök, çeşitli Akkök Grup Şirketlerinin Yönetim Kurullarında da görev yapmaktaydı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI