radyobir
radyobir

Rakip tanımıyor

Müthiş çekişmeye sahne olan maçta Pironkova'yı tie break'te deviren Urszula Radwanska, TEB İstanbul Cup'ta yarı finale adını yazdırdı...

25 Temmuz 2015 10:26 | Kategori:

TEB BNP Paribas İstanbul Cup’ta Agnieszka Radwanska’nın kardeşi Urszula çeyrek finalde karşılaştığı Pironkova’yı 6-2, 3-6 ve 7-6’lık setlerle mağlup ederek son 4’e adını yazdırmayı başardı.
Maça hızlı giren Radwanska ilk seti 6-2 aldı. İkinci set tablo tamamen değişti... 5-0’la başlayan Pironkova karşısında Urszlua geri dönüş refleksi gösterse de Prinkova bir sayı daha alıp seti bitirdi: 6-3. Son sette ise merkez kortta müthiş bir mücadele vardı... Tie break’e giden maçı 7-6 kazanan Urszula Radwanska İstanbul Cup’da yarı final biletini cebine koymayı bildi. 

YARI FİNALİ GÖREMEDİ

Günün diğer çeyrek final mücadelesinde iki Ukraynalı raketin karşı karşıya geldiği maçta Lesia Tsurenko, Kateryna Bondarenko’yu 7-6 ve 7-5’lik setlerle devirdi. Bondarenko ilk tur maçında Venus’u set vermeden elemişti.

GAVRİLOVA İLE SVİTOLİNA FİNALDE

TEB İstanbul Cup’ta çiftlerde ilk finalist belli oldu... Diatchenko-Savchuk ikilisini yarı finalde 1 saat 8 dakikada 6-1 ve 7-5’le mağlup eden Rus Daria Gavrilovrilova ile Ukraynalı Elina Svitolina çifti finale yüksemeyi bildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI