radyobir
radyobir

Randevu 5 Mart'ta Moskova'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya lideri Vladimir Putin'in, 5 Mart Perşembe günü Rusya'nın başkenti Moskova'da görüşeceği belirtildi.

01 Mart 2020 09:54 | Kategori: Dış Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 5 Mart Perşembe günü Moskova'ya giderek Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşeceği duyuruldu.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve MİT Başkanı Hakan Fidan'ın da heyette yer alacağı belirtildi. Bu üç ismin bir gün önceden Moskova'ya gitmesi bekleniyor.

Özellikle İdlib'de son dönemde yaşananlar ve 36 Türk askerinin yaşamını yitirmesi sonrasında iki ülke arasındaki diplomasi trafiği de hızlanmıştı.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Putin'in planlarında 5 Mart'ta İstanbul'da Erdoğan'la bir görüşme yapılmasının henüz bulunmadığını söylemişti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI