radyobir
radyobir

Remy tamam gözler Chelsea'de...

Yıldız forvetle kurulan temaslarda mesafe kateden Beşiktaş, oyuncunun 4 yıllık sözleşme isteğine 3+1 senelik teklifle karşılık verdi. Taraflar büyük ölçüde sözleşti. Şimdi gözler Chelsea'de... Kartal'ın Londra ekibine önerdiği rakam 2 milyon Euro...

04 Temmuz 2017 11:50 | Kategori:

Sadece Pepe konusunda değil, forvet transferinde de sıcak gelişmeler yaşanıyor. 2 senedir gündemde olan ve Başkan Fikret Orman’ın çok istediği Loic Remy konusunda görüşmeler iyice hızlandı.

Chelsea’nin cevabı bekleniyor

Kurulan temaslarda ciddi mesafe katedilirken, Remy’nin 4 yıllık sözleşme talebine Beşiktaş, 3+1 senelik öneriyle karşılık verdi. Taraflar büyük ölçüde sözleşti. Şimdi gözler tamamen Chelsea’ye çevrildi. Geçen sezon kiralık olarak Crystal Palace’ta forma giyen ancak sakatlıklardan dolayı çok az sahaya çıkan Remy, Chelsea’nin gelecek planları arasında yer almıyor. Teknik direktör Conte’nin kesin olarak gönderilecekler listesine yazdığı 30 yaşındaki Fransız futbolcu için Beşiktaş ilk olarak 2 milyon Euro teklif etti. 1 sene sözleşmesi kalan Remy konusunda Chelsea’nin vereceği cevap bekleniyor.

Devler Ligi faktörü 

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olmasından dolayı Remy İstanbul’a gelmeye sıcak bakarken, kulübünden de bonservis konusunda kolaylık isteyeceği öğrenildi. 4 sezondur Premier Lig’de forma giyen 1.85 boyundaki santrfor, bu süreçte çıktığı 79 maçta 21 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI