radyobir
radyobir

Ribbery'yle anlaşma sağlandı!..

Süper Lig ekibi daha önce prensip anlaşmasına vardığı Fransızların ünlü futbolcusu Franck Ribery'nin kulübü Bayern Münih ile de görüşmeleri sonuçlandırma noktasına getirdi. Alman kulübüyle bonservis konusunda anlaşma sağlanırsa, yıldız futbolcu önümüzdeki sezon bordo-mavili formayı giyecek.

17 Mayıs 2017 13:20 | Güncelleme :17 Mayıs 2017 13:26 | Kategori:

Gelecek sezonda zirve yarışı içinde olacak bir kadro yapmak için transfer çalışmalarını sürdüren Süper Lig ekibi teklif götürdüğü Bayern Münih'li Franck Ribery transferinde sona gelindiği öğrenildi.

Geçen ay Almanya’ya giderek Fransızların ünlü futbolcusu ve menajeri Alain Migliaccio ile masaya oturan Süper Lig Başkanının şartları görüştüğü ve bu şartlarda anlaşma sağlanarak Alman kulübüyle temaslara başlandığı belirtildi.

Bayern Münih’in 8 milyon Euro bonservis bedeli istediği Ribery’nin transferiyle ilgili Alman kulübünden bonservisinde indirime gitmesi istenirken, Trabzonspor'un Fransız futbolcu için 3.5 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği öğrenildi.

Alman kulübünün fiyatı 5 milyon Euro’ya kadar indirdiği ve görüşmelerin devam ettiği ifade edildi.

Trabzonspor, Ribery transferi için Alman kulübüyle yaptığı bonservis görüşemelerinde anlaşma sağlanırsa Fransız yıldız önümüzdeki sezon bordo-mavili formayı giyecek.

Fransız futbolcunun yapılan görüşmede bonuslar dışında yıllık 3 milyon Euro ücreti kabul ettiği belirtildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI