radyobir
radyobir

Rıza Kocaoğlu soruları Hande'yi gerdi!..

Oyuncu Rıza Kocaoğlu, geçtiğimiz ay Begüm Birgören'le, geçen yaz ise Hande Subaşı ile birlikteydi. Zeynep Bastık ile ilişkisini öğrenen Birgören ve Subaşı'nın arkadaşlıklarının bittiği iddia edilmişti.

18 Mart 2018 02:30 | Güncelleme :17 Mart 2018 19:40 | Kategori: Magazin

Önceki gece Bebek'te bir kadın arkadaşıyla Angie adlı kulüpten çıkarken objektiflerimize takılan Hande Subaşı, biten dizisi hakkında konuştu.

Subaşı, "Çok güzel 19 bölüm çıkarttık. Bazı diziler 3-5 bölümde bitebiliyor. Çok eğlenceli, çok güzel bir ekiple çalıştım. Biten projeler oyunculara bağlanmamalı" diye konuştu.



Hatırlayacaksınız, "Rıza Kocaoğlu'nun Zeynep Bastık'la aşk yaşaması Begüm Birgören, Zeynep Bastık ve Hande Subaşı'yı birbirine düşürdü" şeklinde çıkan haberler ortalığı karıştırmıştı. 

Habercilerin bu konudaki sorularına sinirlenen Hande Subaşı, "Haberleri yapan sizsiniz. Size saygı duyuyorum ama bu saatte bu sorulara yanıt vermek istemiyorum" dedi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI