radyobir
radyobir

Roberto Carlos'un yeni takımı belli oldu

Akhisar Belediyespor ile sözleşmesini karşılıklı fesheden teknik direktör Roberto Carlos, sürpriz bir transfer yaptı.

02 Haziran 2015 10:39 | Kategori:

Akhisar Belediyespor ile yollarını ayıran Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos’un yeni kulübü belli oldu.

ESPN Brazil’e konuşan Roberto Carlos, Katar’ın El Arabi takımıyla anlaştığını açıkladı. Brezilyalı efsane, "Al Arabi’ye çok büyük beklentilerle geldim. İyi bir takım ortaya çıkarmak için elimden geleni yapacağım” dedi.

Futbolculuk kariyerinde Uniao Sao Joao, Palmeiras, Inter, Real Madrid, Fenerbahçe, Corinthians ve Anzhi takımlarında forma giyen Roberto Carlos, 2012’de profesyonelliğe veda etti.

Futbolu bıraktığı kulüp olan Anzhi’de yardımcı antrenörlük yaptıktan sonra 2013-14 sezonunda Sivasspor’un teknik direktörlüğüne getirilen Carlos, bu sezonun ortasında Akhisar Belediyespor’un başına geçmişti.

GEÇEN HAFTA VEDA SİNYALİ VERMİŞTİ

Fenerbahçe’nin de ilgilendiği iddia edilen Roberto Carlos geçtiğimiz günlerde, "Sezonun bitmesini iple çekiyorum. Akhisar’da beni iyi karşıladıkları için teşekkür ediyorum. Umarım Akhisar Belediyespor gelecek yıl iyi bir sezon geçirir” diyerek, veda sinyali vermişti.

18 MAÇTA 21 PUAN TOPLADI

Roberto Carlos döneminde Ege temsilcisi, 18 maçta 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 21 puan topladı. Bu maçlarda 24 gol atan yeşil siyahlı takım, kalesinde ise 25 gol gördü.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI