radyobir
radyobir

Robinho geliyor...

Süper Lig ekipleriden Sivasspor, transfer görüşmesi yaptığı Robinho ile anlaşma sağladı.

22 Ocak 2018 12:49 | Güncelleme :22 Ocak 2018 12:54 | Kategori:

Kırmızı beyazlı ekip bonservisi elinde bulunan Brezilyalı yıldız Robinho ile 1.5 yıllığına anlaşmaya vardı.

33 yaşındaki oyuncu İstanbul'a gelerek resmi sözleşmeye imza atacak. Yıldız oyuncu Sivasspor tercihini yapmadan önce kırmızı beyazlı ekipte görev almış Roberto Carlos ve Cicinho'yu da arayarak şehirle ve ülkeyle ilgili bilgi aldı.

Son olarak Brezilya Serie A ekiplerinden Atletico Mineiro forması giyen Robinho sözleşmesinin 31 Aralık 2017'de sona ermesiyle birlikte boşa çıkmıştı.

RESMEN AÇIKLANDI!

Demir Grup Sivasspor Başkanvekili Erdal Sarılar, uzun süreden beri transfer görüşmesi yaptıkları Brezilyalı oyuncu Robinho ile prensip anlaşmasına vardıklarını duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sarılar, Robinho'nun yarın kente geleceğini ifade etti. Duyurunun yapılması ile Demir Grup Sivasspor taraftarları büyük coşku yaşadı.

ROBİNHO'NUN 6. ÜLKESİ OLACAK!

Robinho kariyerinde Brezilya (Santos, Atletico Mineiro), İspanya (Real Madrid), İngiltere (Manchester City), İtalya (Milan) ve Çin'de (Guangzhou Evergrande) top koşturmuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI