radyobir
radyobir

Rus holiganlar dehşet saçtı!..

UEFA Avrupa Ligi'nde Son 32 Turu rövanş maçında Athletic Bilbao'nun Spartak Moskova'yı konuk ettiği karşılaşma öncesinde Bilbao'da stat çevresinde Spartak Moskova'yı destekleyen holiganlar olay çıkardı.

23 Şubat 2018 11:54 | Kategori:

Athletic Bilbao'nun Spartak Moskova'yı konuk ettiği UEFA Avrupa Ligi karşılaşması öncesinde Spartak Moskova'yı desteklemek için Bilbao'ya gelen 200 kadar holigan kenti birbirine kattı. Yaşanan olaylar esnasında bir polis kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Athletic Bilbao’nun Spartak Moskova’yı konuk ettiği karşılaşma öncesinde Bilbao’da stat çevresinde Spartak Moskova’yı destekleyen holiganlar olay çıkardı.

Müsabakayı için Bilbao kentine gelen 200 kadar holigan maç öncesinde kenti birbirine katarken polisin önlemekte güçlük çektiği olaylar sırasında bir polis kalp krizi geçirdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI