radyobir
radyobir

Saçını değiştirdi, kimse tanıyamadı

Gösteri dünyasının, milyonlarca kişinin özendiği ve benzemeye çalıştığı yıldızları da kusursuz değil. Bazıları bedenlerindeki beğenmedikleri yerlerin çaresine estetik kliniklerde bakıyor olsa da bazıları doğal hallerini korumayı tercih ediyor. Bunlardan biri de genç kuşağın gözde yıldızlarından Bella Thorne.

08 Haziran 2016 14:50 | Kategori: Magazin

18 yaşındaki yıldız önceki gün konuk olduğu bir TV programına giderken görüntülendi. Yeşil mini bir elbise giyen Thorne, saçlarını da iki örgü yapmıştı.

İşte bu saç modeli güzel oyuncunun sağ ve sol kulağı arasındaki asimetrik görüntüyü de gözler önüne serdi. Thorne'un özellikle sağ kulağının iriliği ve şeklinin diğer kulağından farklı olması dikkatli gözlerden kaçmadı.

Extra programına konuk olan Bella Thorne, sunucu Mario Lopez'in sorularını yanıtladı. Güzel oyuncu programa girişte ve çıkışta yolunu gözleyen hayranlarının ricalarını da kırmayıp onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi, imza dağıttı.

1997 doğumlu olan Bella Thorne çok küçük yaşta babasını yitirdi.

Fotoğrafçı olan annesinin de yardımıyla kariyerine çocukken başladı. Önce modellik yaptı, ardından da oyunculuğa adım attı. 2008 yılında My Worst Enemy filminde Taylor Lautner ile birlikte oynadı.

Zendaya ile Haydi Çalkala dizisinde rol almaya başladı. Call It Whatever adlı albümünü 2014'te çıkaran Bella Thorne, hem modellik hem de oyunculuk yapıyor.




Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI