radyobir
radyobir

Saçları çocukları okutacak

Dünyaca ünlü top model Tülin Şahin, şampuan markası kurmaya hazırlanıyor. Şimdiye kadar birçok global kozmetik markasının şampuan, saç bakım ürünleri ve saç boyasının marka yüzü olan ünlü model, kendi saç bakım serisini üretmeye hazırlanıyor. Saçı alametifarikası olan Tülin Şahin, uzun süredir üzerinde çalıştığı çok özel formülü için kolları sıvadı.

26 Nisan 2021 08:52 | Kategori: Yaşam

20 yıldır hem yurt içinde hem de yurt dışında podyum dünyasında fırtınalar estiren Tülin Şahin, güçlü ve gür saçlarının sırrını uzun araştırmalar sonucunda bir formülde topladı. Top model, mesleği gereği gün içinde defalarca her türlü işleme maruz kalan ama yine de gücünden ve görüntüsünden bir şey kaybetmeyen saçları için çok özel bir içerik hazırladı. Yıllardır saçlarıyla ilgili ürün çıkarması konusunda çok istek aldığını anlatan Tülin Şahin, sonunda ısrarlara dayanamayıp, kendi formülünü yarattı.

Tülin Şahin, "Sırf bir ürün çıkarmak için çıkarmak bana göre değil. Bir farkı, özelliği ve mantığı olmalı... Öncellikle ürün herkesin kullanabileceği ve yerli üretim olan bir marka olsun istiyorum. Yerli ve amacı olan ürünler olsun istiyorum. Üreticilerle görüşmelere başladık. Kim istediğimi en iyi şekilde üretebilirse onlarla anlaşma sağlayacağım. İstiyorum ki benim şampuan serim herkesi mutlu etsin, kullananı ve kullanmayanı da… Çünkü çıkaracağımız ürünle ilgili olarak her satıştan belirlediğimiz bir oranı, çocukların eğitimiyle ilgili bir vakfa ya da derneğe bağışlayacağız. Böylece geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimine de katkıda bulunacağız’ dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI