radyobir
radyobir

"Sağlığımı atlattım diye düşünüyorum galiba"

Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan hakkında çıkan olumsuz haberlerle "Twitter'a ve Instagram'a tc. kimlik numarasıyla girilirse o zaman biraz bu olumsuz haberler azalabilir" dedi.

25 Ağustos 2018 13:45 | Kategori: Magazin

Ünlü Popçu Serdar Ortaç, bayramın üçüncü günü Kıbrıs’taki Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel’de sahneye çıktı.  Söylediği eski ve yeni şarkılarla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Ortaç, yaklaşık iki saat sahnede kaldı. Şarkı aralarında sık sık sevenleriyle sohbet eden ünlü popçu, sağlığı nedeniyle uzun zamandır alkol almadığını ama sağlığını kavuştuğu için bir kadeh içebileceğini söyleyerek elindeki çay fincanı havaya kaldırarak "Herkese şerefe”dedi. "Sakın yanlış anlaşılmasın çay içiyorum” diyen Serdar Ortaç, sahne boyunca çay fincanını elinden düşürmedi.

Sahnede yürümekten zorlandığı görünen ünlü popçu, sürekli dansçılarının elinden tutup destek aldığı göründü. Konser öncesi basın mensupları ile bir araya gelen Ortaç, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.  Yeni albüm çalışması henüz olmadığını söyleyen Ortaç,”Sevenlerim, Serdar’ı ne zaman özlediğini gördüğüm an albüm çalışmasına başlayacağım” diyen konuşan ünlü popçu, sağlığıyla ilgili bilgi verdi. "İyiyim Allah şükürler olsun turp gibiyim” demesi üzerine "Tamamen mi hastalığınızı atlattınız mı?” diye sorusuna " Atlattım diye düşünüyorum galiba”dedi. "Bu zor süreci nasıl atlattınız?”soruya ise "Düzenli hayat. İyi yaşamak. Daha sakin bir hayat. İyi bir evliliğimin olması. Bunlar hepsi benim hastalığıma yaradı. Düzene girdi hayatım. Akşam eve gittiğinizde seni birisinin beklemesi güzel bir şey. Darısı diğer MS hastaları başına” şeklinde cevap verdi.

Bu arada sürekli eşi  Chloe Loughnan hakkında çıkan olumsuz haberlerle ilgili "Evet çıkıyor ama biz bakmıyoruz bu tür haberlere. Artık bu dönem telefon dönemi, sosyal medya dönemi. Herkes birbirinin hakkında konuşuyor. Bunu da engelleyemeyiz. Ancak Twitter’a ve Instagram’a tc. kimlik numarasıyla girilirse o zaman biraz bu olumsuz haberler azalabilir” diye konuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI