radyobir
radyobir

Şahane Cuma çılgınlığı

Ünlü model Didem Soydan ve Umut Eker, önceki akşam MediaMarkt'ın Levent merkez mağazasında düzenlediği Şahane Cuma etkinliğine katıldı.

23 Kasım 2018 12:56 | Kategori: Magazin

Alışveriş öncesi mağaza önünde bekleyen kalabalıkla mısır yiyip sohbet eden Didem Soydan ve Umut Eker, saatler 21.00 ı gösterdiğinde girişteki brandalı yırtarak alışveriş çılgınlığını başlattı. Didem Soydan, cep telefonu ve ev ürünlerine yönelirken Umut Eker'in tercihi Game Zone alanındaki oyun konsolları oldu.
 
Alışveriş sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Didem Soydan, "Uzun zamandır evin eksiklerini tamamlamayı düşünüyordum. Bu şahane indirimleri kaçıramazdım. Herkesin bir siparişi vardı, liste kabarık geldim. Öyle çok üründe indirim var ki dayanamadım anneme ve arkadaşlarıma da hediye aldım. Önce anneanneme aldım tabii. Çok küçük bir fırın istiyordu ama biz ona fırın bulamıyorduk; tam istediği gibi bir fırın aldım. Ofisime tarayıcı aldım. Destek verdiğim bir okul var, onların fotokopi makinesine ihtiyaçları vardı, fotokopi makinesi aldım” dedi. 
 
Sosyal medyada zaman zaman takipçileriyle yaşadığı tartışmayla dikkat çeken Didem Soydan, bunun hatırlatılması üzerine "İki yıldır yorumlarım kapalı olduğu için kimseyle birebir muhatap olmuyorum. Daha önce bir davam oldu ve kazandım. Oradan kazandığım parayı da eğitim için okullara bağışladım. Kötü bir şey iyi bir şeye dönüşmüş oluyor. O açıdan memnunum."  diye konuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI