radyobir
radyobir

Sahnede baba oğul buluşması

Zorlu Center da önceki akşam "Elvedasız Şarkılar" adıyla Türk Pop Müziğinin unutulmayan şarkıları Bora Gencer, misafir sanatçılar İlham Gencer ve Derya Uluğ tarafından TEYEV yararına verilen çok özel bir konserde seslendirildi.

05 Mart 2019 13:33 | Kategori: Magazin

Ustalara Saygı kapsamında, hayatta olmayan Türk Pop Müziği'nin mihenk taşı olmuş şarkı ve şarkıcılarının anıldığı konserde izleyiciler zaman makinesi ile yolculuğa çıktı. Değişim yılları 80’lerin unutulmaz romantizminden, 90’ların hızına rağmen tüketilemeyen şarkılarına ve milenyumun dillerden düşmeyenleri ile 2 saat süren konserde hem eğlendi hem de tatlı bir hüzünle maziye seyahat etti.  

Müziğin ikonik figürü İzzet Öz’ün sunumuyla gerçekleşen konserde Bora Gencer Türk Pop Müziğinin unutulmaz isimlerinden olan babası İlham Gencer ile de düet gerçekleştirdi. Son yılların ünlü pop müzik sanatçılarından Derya Uluğ da sahnede gösterdiği performans ile seyircileri büyüledi. 

'ÇOK DUYGULANDIM'

Bora Gencer’in The God Father müziğinin üzerine, babasına ithafen yazdığı ve İlham Gencer ile birlikte sahnede söylediği şarkı seyircilere duygusal anlar yaşattı. İlham Gencer, "Bir babanın böyle bir şarkıya imza atan oğluyla olması gurur verici. Çok duygulandım" dedi.

'GURUR DUYUYORUM'

Gecede sahne alan Derya Uluğ, "Devletimize, milletimize hizmet etmiş kişilerin aileleri yararına buradayız. Ben böyle gecelerde olmaktan gurur duyuyorum. Beni davet edenlere çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI