radyobir
radyobir

Sahneleri bırakmadım

Oryantal Asena geçtiğimiz Ekim ayında evlendiği Hasan Dere'yle birlikte önceki akşam Etiler My Cabaret yeni yaşını kutladı.

18 Aralık 2017 15:44 | Kategori: Magazin

40. yaşını eşi ve sevdikleriyle kutlayan Asena, "Biz 1,5 yıldır tanışıyoruz. O kadar güzel günler yaşıyorum ki eşimle, ona çok teşekkür ederim. En büyük hediyem bana kendisi. Yeni yılda eşimin iş yerlerinde yardım edeceğim. Ben sahneleri bırakamadım bu arada. Gece kulüplerinde, orada burada çalışmam ancak çok yakın arkadaşımın kınası olduğunda yada özel ve kaliteli geceler olduğunda sahne alıyorum" dedi.

Muhabirlerin "Yeni yılda çocuk düşünüyor musunuz?" sorusuna Asena "Biz ilerleyen zaman çocuk düşünüyoruz ancak 2018'de bebek projemiz yok. 2018'de o yüzden birlikte 'No baby' diyoruz. Çocuk bakmak anne olmak oyuncak değil. Tam anlamıyla hazır olmayız" şeklinde konuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI