radyobir
radyobir

Sakatlar Sivas'a karşı oynayacak mı?..

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son haftasında Sivasspor'u ağırlayacak olan Galatasaray'da sakat futbolcuların dönüşü sevinç yarattı. Ancak Fatih Terim, Belhanda, Rodrigues ve Sinan'ı riske etmeyi düşünmüyor.

22 Aralık 2018 11:08 | Kategori:

Süper Lig’de ilk yarının son maçında yarın evinde Sivas’ı ağırlayacak olan Galatasaray’da sakat oyuncuların bir bir iyileşmesi teknik heyetin yüzünü güldürdü. Daha önce devreyi kapattığı açıklanan Younes Belhanda’nın ardından dün de Garry Rodrigues ve Sinan Gümüş’ün iyileşerek takımla birlikte çalışmalara başlaması yeniden kadro derinliği oluşturdu. Ryan Donk’un da cezasını tamamlayarak yarınki maçta forma giyebilecek olması uzun süredir özellikle orta sahadaki alternatifsizliği ortadan kaldırdı. Ancak yeni iyileşen Belhanda, Rodrigues ve Sinan’ı riske etmek istemeyen Terim’in Sivas maçında bu isimlere ilk 11’de görev vermeyi düşünmediği kaydedildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI