radyobir
radyobir

Salih Uçan'a Empoli kancası...

Transferde hareketli günler geçiren Fenerbahçe'ye bir müjde daha...

27 Temmuz 2018 10:40 | Kategori:

Yaptığı nokta transferlerle dikkatleri üzerine çeken ve yeni isimlerin hazırlık maçlarındaki performansı kulüpte yüzleri güldürürken bir yandan da sarı lacivertli ekibe teklifler gelmeye devam ediyor...

Corriere dello Sport'ta yer alan haberde; Teknik direktör Aurelio Andreazzoli'nin, Salih Uçan'ın Roma da oynadığı dönemde, sarı kırmızılı ekibin antrenörlüğünü yaptığı ve ikilinin o günlerden tanışıklığının olduğu belirtildi.

Bu bakımdan İtalya Serie A takımı Empoli'nin çiçeği burnundaki yeni teknik adamı Andreazzoli, Fenerbahçe'den Salih Uçan'ı transfer etmek istiyor.

Andreazzoli'nin kulüp yönetimine de Salih Uçan'ın transferi için talimat verdiği ve kısa süre içerisinde görüşmelerin başlayacağı belirtildi.

Andreazzoli'nin Salih Uçan'ın Sion'da oynadığı 20 maçı izlediği ve Türk orta sahanın gösterdiği performansı tatmin edici bulduğu notu düşüldü.

Fenerbahçe'nin Bucaspor'dan 1.55 milyon Euro bonservisle aldığı ve önce Roma'ya ardından Sion'a kiraladığı Salih Uçan, geçen sezonu 20 maçta 2 gol ve 4 asistle tamamlamıştı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI