radyobir
radyobir

Şampiyon boksörle fena dalga geçti

Asrın maçı olarak adlandırılan Floyd Mayweather ile Manny Pacquiao arasındaki maç geride kaldı; ancak tartışmalar bitmedi. Dünyaca ünlü model Adriana Lima, Twitte'da "Boksa şike karıştı" etiketine 'Floyd Mayweather' yazdı. Lima, Muhammed Ali'den daha iyi olduğunu söyleyen Mayweather'ı da ti'ye aldı.

05 Mayıs 2015 07:05 | Kategori: Magazin

Tartışmalara katılan isimlerden biri de ünlü model Adriana Lima...

2014'ün en çok kazanan sporcusu ünvanlı Mayweather, bu maçtan 180 milyon Dolar'ı cebine koydu.

Pac-man lakaplı Filipinli sporcusu ise sayıyla yenildiği maçtan 120 milyon Dolar kazandı. Ancak Pacquiao'nun kazancının yarısı hayır işlerine gidecek. Zira tartışmalı hakem kararıyla yenilen başarılı boksör maç öncesi alacağı paranın yarısını hayır işlerine bağışlayacağını açıklamıştı.

Mayweather, yüklü bir meblağla mal varlığını kat be kat artırırken; Amerikalı sporcunun maçta kaçak dövüştüğü yönünde bir çok eleştiri geldi.10 yıldır boks yapan Brezilyalı model Adriana Lima da sonuca isyan edenlerden.



Lima, sosyal medya hesabından "Boksa şike karıştı" etiketinin yanına 'floydmayweather' yazdı.

Lima, daha önce Pacquiao ile de antrenman yapmıştı.Güzel manken, Filipinli yıldız sporcunun hayranı olduğunu söylemekten çekinmiyor.

Pacquiao'nun tartışmalı bir kararla yenilmesine tepkisini gizlemeyen Lima; Mayweather mı Muhammed Ali mi tartışmasına da alaycı bir şekilde katıldı.

Lima, efsane boksör Muhammed Ali'den daha iyi olduğunu iddia eden Mayweather ile dalga geçti.

Lima, üzerinde 'gülünç' yazan ve Muhammed Ali ile Mayweather'ın kolaj yapılmış fotoğrafını paylaştı.

Adriana Lima paylaşımında "Saçma hakem kararları. Adaletsiz sonuç. Boksa şike karıştı" yorumlarını da yaptı.




Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI