radyobir
radyobir

Sanat, alışveriş ve tasarımın kalbi Tomtom Design Week'te atacak

Tasarım ve sanatı birleştiren proje ve etkinliklere imza atan Tomtom Designhood, 9-12 Haziran tarihleri arasında Tomtom Design Week'e ev sahipliği yapacak. Tomtom Kırmızı Bina'da gerçekleştirilecek etkinlik, ziyaretçilere; alışveriş, sanat, eğlence ve gastronominin iç içe geçtiği dört gün yaşatacak.

06 Haziran 2022 13:38 | Güncelleme :07 Haziran 2022 10:50 | Kategori: Kültür & Sanat

İstanbul’un kendine özgü dokusuyla en özel bölgelerinden biri olan Tomtom Mahallesi’nin kalbi Tomtom Designhood, Tomtom Design Week’te tasarımcılarla tüketicileri buluşturacak. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında, 9-12 Haziran tarihleri arasında Tomtom Kırmızı Bina'da gerçekleştirilecek etkinlik, tüm yaratıcı tasarım disiplinlerini bir araya getirerek, moda ve tasarım dünyasının rotasını İstanbul’a çevirecek. 

Sokak festivali havasında geçecek

Tomtom Kırmızı Bina’nın yanı sıra birbirinden özel mekanlar ve komşu sokaklarla birlikte sokak festivali havasında geçecek etkinlik; ziyaretçilere, tasarımın odak noktasında olduğu alışveriş, sanat, müzik ve söyleşilerle dolu günler yaşatacak. Gastronominin, sokakta yeme- içme kültürünün buluşma noktasına da dönüşecek etkinlik; moda, aksesuar, mobilya, seramik, kumaş, aydınlatma gibi birçok tasarım disiplinini ağırlayacak. 
 
Birçok iş birliğine sahne olacak 

Tasarım, moda ve perakende dünyasının önemli marka ve isimlerinin katılacağı Tomtom Design Week’te yeni ve genç yetenekler de yerini alacak. Birçok iş birliğine sahne olacak etkinlikte tüketiciler, alışveriş ve modaya doyacak. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI