radyobir
radyobir

Sanatla içiçe 150 yıl

Kurulduğu günden bu yana sanatla iç içe nesiller yetiştiren İstanbul Alman Lisesi'nin, 150. yıl etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği, "Zamanın Ötesinde" sergisi geçtiğimiz gün Almanya'nın İstanbul Başkonsolosu Michael Reiffenstuel'in katılımıyla açıldı.

20 Kasım 2018 12:19 | Kategori: Kültür & Sanat

İstanbul Alman Liselilerin imzası taşıyan 100’e yakın; resim, heykel ve fotoğrafın yer aldığı "Zamanın Ötesinde” isimli serginin Galata Rum Okulu’nda gerçekleşen açılışında eser sahiplerine 150. yıl plaketleri takdim edildi.

Açılış töreninin ardından eşi Anke ile sergiyi dolaşan Almanya’nın İstanbul Başkonsolosu Michael Reiffenstuel’a, İstanbul Alman Lisesi mezunlarından Serhat Hacıpaşalıoğlu, Mithat Cin, Jochen Proehl eşlik ettiler.

2 Aralık tarihine kadar sürecek olan sergi, Pazartesi hariç haftanın her günü 11.00 - 18.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI