radyobir
radyobir

Saniyeler içinde soydular

Kağıthane'de kimliği belirsiz kişiler, park halindeki bir otomobili saniyeler içerisinde soyarak kayıplara karıştı. Olay anı, apartmanın güvenlik kamerasına an be an yansıdı.

28 Mayıs 2015 07:28 | Kategori:

Olay, pazar günü Kağıthane Kazım Karabekir Mahallesi'nde meydana geldi. Mobilya montaj işçisi Serkan Çetinkaya'ya (36) ait park halindeki otomobil sabah saatlerinde soyuldu. Aracın müzik seti tesisatını ve mobilya montaj cihazlarının bulunduğu takım sandığını çalan kişiler, plakasız bir araçla kaçtı. O anlar, aracın önünde park ettiği apartmanın güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. 

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, plakasız bir aracın yol üzerinde durduğu görülüyor. Aracın içinden bir kişi inip park halindeki otomobillerin kapılarını kontrol ediyor. Bir süre sonra da araçtan ikinci kişi iniyor ve keşif yapan şüpheliyle birlikte Serkan Çetinkaya'ya ait 34 JKF 35 plakalı otomobilin bagajını zorlanmadan açıyor. Zanlılar, kısa süre içerisinde otomobilden hoparlörleri ve takım sandığını çalıp, yol üzerinde kendilerini bekleyen plakasız siyah araca yükleyerek kayıplara karışıyor. 

"POLİS ŞÜPHELİLERİ ARAŞTIRIYOR"

Olayla ilgili Küçükköy Şehit Tevfik Arslan Polis Merkezi Amirliği'ne giderek şikayette bulunan Serkan Çetinkaya, "Ben hırsızlık olduğu anda evimde uyuyordum. 4 kişi plakasız bir araçla gelip otomobilin bagajını patlatmak suretiyle içeriden müzik seti tesisatımı ve takım sandığımı çalıyor. Polis şüphelileri araştırıyor. Benim canım yandı, başkalarının canı yanmasın. İnşallah en kısa sürede yakalanırlar" dedi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI