radyobir
radyobir

Sarıyer'de silahlı saldırı, 4 yaralı

Sarıyer'de, grafik tasarım atölyesi çalışanlarına yapılan silahlı saldırıda 4 kişi yaralandı. Kimliği belirlenen saldırganın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

19 Ekim 2016 08:53 | Kategori:

Olay, Ferahevler Mahallesi Çamlık Caddesi üzerinde bulunun grafik tararım atölyesinde saat 21.15 sıralarında meydana geldi. 

İddialara göre, atölyeye gelen ve buranın sahibi Enes B. ile aralarında husumet bulunan yakını olan saldırgan, çalışanlara ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucu Ömer A. Mustafa A. Yunus B. Enes B. bacaklarından vuruldu. Saldırgan, olayın ardından cadde üzerinde park ettiği otomobili ile kaçtı. Çevredeki Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, çevre hastanelere kaldırıldı. Polis atölye ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Mahalle sakinlerinden bir kişi, "Ben ambulans ve polis sirenlerini duydum. Adam vurdular falan diye bize söylendi. 4 kişiyi vurmuşlar' diye konuştu. Olay yeri inceleme ekiplerinin atölye ve cadde üzerinde incelemelerde bulundu.
Polis saldırı ile ilgili soruşturma başlattı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI