Şarkıcılığa hazırlanıyor
Fiziği ve güzelliğiyle podyumlarda boy gösteren Cansu Taşkın oyunculuğu ile de adından söz ettirmişti.
Güzel model çok yakında çıkaracağı klibiyle de 2023 yazına bomba gibi düşecek. Taşkın araba satın almak için geldiği Bodrum'da aracının işlemlerini bitirdikten sonra bir süre Bodrum Bardakçı Koyu’ndaki Azka Otel’de bahar mevsiminin tadını çıkararak dinlendi.
7 Benim İçin Çok Önemli
Klibine 7’inci ayda başladığını söyleyen güzel şarkıcı Cansu Taşkın: "Bu benim hayalimdi, rüyalarımda bile yedi rakamı görüyordum. Hatta yaşadığımız depremin bile 7.7 şiddetinde olması benim için sanki bir mesajdı. Yedinci ayda şarkıma ve klibime çalışmaya başladım tam 7 ay sürdü. 7 Şubat’ta klip çıkacaktı ama 6 Şubat'ta tüm Türkiye'yi derinden etkileyen o vahim olay oldu ve depremi yaşadık. Dolayısıyla klibimizi yine içinde 7 rakamının olduğu 27 Nisan'da kısmet olursa çıkartıyoruz. Serdar Ortaç imzalı " Büyüt İstersen" adlı şarkımızla bu yaz kulaklara hitap edeceğiz. Bir başka hazırlığımız da Jolly Joker’de bu yaz sahne alacağım ve bunun da heyecanını yaşıyorum. Bu arada kendi işlerimi de yapmaya devam edeceğim. Modellik ve oyunculukla ilgili hali hazırda aldığım işler var.” dedi.
Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
İlgili Haberler
- İngiltere, Wagner'i terör örgütü ilan etmeye hazırlanıyor
- Hollywood oyuncuları greve hazırlanıyor
- Macron sosyal medyayı kapatmaya hazırlanıyor
- Pence, 2024 seçimlerine adaylığını duyurmaya hazırlanıyor
- "Büyük bir kararlılıkla hazırlanıyoruz ve önemli adımlar gelecek"
- New York salı gününe hazırlanıyor
- McDonald's ABD ofislerini kapattı, işten çıkarmalara hazırlanıyor
- Yunanistan mayısta genel seçime hazırlanıyor
- Rupert Murdoch, 92 yaşında beşinci evliliğine hazırlanıyor
- Suudi Arabistan İran'a yatırıma hazırlanıyor