radyobir
radyobir

Şarkıları Melih Kibar için söyledi

Başarılı sanatçı Yonca Lodi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı tarafından organize edilen ''Ustalara Saygı Melih Kibar'' etkinliğinde sahne aldı.

06 Nisan 2019 15:16 | Kategori: Magazin

Ayşen Birgör, Özgün ve Hakan Aysev'inde sahne aldığı anma gecesinde  "Aldım Başımı Gidiyorum", "Tüm Bir Yaşam", "Bir Bakışın Yetti" ve "İçimdeki Fırtına" adlı eserlerini yorumlayan Yonca Lodi, ''Biliyorum şuanda bizi görüyor ve oda bizler gibi duygu dolu anlar yaşıyor. Yolumun kesiştiği en değerli isimlerden biri Melih Kibar. Çok sevdiğim, çok saygı duyduğum, o piyano çalarken şarkı söylemekten çok kıvanç duyduğum bir insandı. O gittikten sonra uzunca bir süre, biri piyano çalarken şarkı söyleyemedim. Hep onu aradım. O yüzden özlemi hiç bitmedi. Benim için çok değerli bir insandı, çok sevdiğim biriydi. Benim için müzikal büyüklüğünün yanı sıra yeri dolmayacak bir ağabeydi." sözleriyle de büyük ustaya duyduğu özlem ve saygıyı dile getirdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI