radyobir
radyobir

Sarkozy çifti Bodrum'da

Türkiye'ye karşı sergilediği olumsuz tavrı ile her dönem dikkat çeken ancak her yıl tatil için Türkiye'nin Ege sahillerine gelen Fransa'nın eski cumhurbaşkanı Nicholas Sarkozy ile dünyaca ünlü şarkıcı eşi Carla Bruni, tatil için Bodrum'a geldi

20 Ağustos 2018 03:29 | Kategori: Magazin

Fransa’nın eski cumhurbaşkanı Nicholas Sarkozy ile dünyaca ünlü şarkıcı eşi Carla Bruni, tatil için Bodrum'a geldi.

Türkiye'ye karşı sergilediği olumsuz tavrı ile her dönem dikkat çeken ve her yıl tatil için Türkiye'nin Ege sahillerine gelen eski cumhurbaşkanı, Demirci Koyu'nda bulunan bir otelde kaldı.

Habertürk muhabiri Hakan Yağcı'nın haberine göre otel görevlilerinin geniş güvenlik önlemleri altında tatiline devam eden Sarkozy, akşam saatlerinde eşi Carla Bruni ve aile dostları ile tekneye geçmek için bota bindi.

Torba açığında demirli bulunan Blue Scorpion isimli 35 metrelik lüks bir tekneye giden Sarkozy ailesi, gazetecilere yakalanmamak için gözlük ve şapka taktı.

Bota binerek tekneye giden Fransa eski cumhurbaşkanının, sonrasında mavi tura çıkacağı öğrenildi.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI